4gamers.be

Dragon's Dogma Dark Arisen is snelst verkopende Capcom-game ooit op pc

Door papfles, 11-02-2016 10:27, bron: mcvuk

Dragon's Dogma is al een paar jaartjes oud, maar met de komst van Dragon's Dogma: Dark Arisen heeft de pc-gamer een totaalpakket van basisgame, aangevuld met alle DLC en een extra gebied en quests. Deze pc-versie kwam pas op 15 januari uit en is al meteen een overweldigend succes voor Capcom.

Zo is het blijkbaar de snelst verkopende pc-game ooit voor Capcom en staat het ook al meteen in de top 3 van best verkopende Capcom-games op pc, samen met Resident Evil en Dead Rising 3. Dat stemt de uitgever uiteraard gelukkig en de fans zouden hiermee wel eens een sequel op hun platform hebben gegarandeerd. De vraag is natuurlijk nu of de game het zo overweldigend goed heeft gedaan of dat de lat voor de titel van "snelst verkopende pc-game bij Capcom" niet bijster hoog ligt.

Dragon's Dogma screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair