4gamers.be

Speelgoedmaker: "Titanfall 2 verschijnt in de winter van 2016"

Door papfles, 11-02-2016 12:31

Hoewel Respawn Entertainment en EA zelf nog geen specifieke datum hebben geplakt op Titanfall 2, dat wel een singleplayer zou bevatten deze keer en misschien zelfs een televisiereeks, blijft het wel geruchten en weetjes regenen. Zo liet het al tijdens een investeerdersgesprek weten dat Titanfall 2 voor het komende fiscale jaar zou zijn (april 2016 - maart 2017), maar nu heeft een speelgoedmaker net iets meer duiding verschaft.

McFarlane Toys is namelijk bezig met de officiĆ«le Titanfall-figuurtjes en heeft daar dan ook een persmededeling voor uitgestuurd, waarin het stelt dat Titanfall 2 in de winter van 2016 zal verschijnen en dat de speelgoedfiguurtjes gelijktijdig verkrijgbaar zullen zijn. Het ziet er dus naar uit dat we al meteen een eerste "bevestigde" shooter hebben voor dit eindejaar, al mag je daar normaal gezien een nieuwe Battlefield en Call of Duty ook aan toevoegen. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.