4gamers.be

Ook Gears of War 4 en Scalebound op weg naar pc?

Door Jay, 11-02-2016 15:46, bron: gamespot

Bij GameSpot hebben ze mogelijk iets te veel informatie vrijgegeven in een van hun nieuwsberichten. Eerder vandaag lekte namelijk dat Quantum Break naar pc zou komen, iets wat op zich al vermoed werd, en daarop besloot GameSpot een nieuwsbericht online te gooien om te zeggen dat die pc-versie van Quantum Break er inderdaad zou komen, en dat Microsoft dit tijdens een recent event tegenover hen bevestigd had. Inmiddels is die pc-versie ook officieel bevestigd.

Verder zegt GameSpot echter dat ook Gears of War, ReCore, Scalebound en Fable Legends in ontwikkeling zijn voor zowel pc als Xbox One. Zou Microsoft dit tegenover hen ook al stiekem bevestigd hebben? Opnieuw komt het niet echt als een verrassing als hier inderdaad pc-versies van zouden komen, maar officieel zijn enkel een pc-versie van Fable Legends en ReCore bevestigd. Gears of War 4 en Scalebound zijn voorlopig dus nog niet bevestigd voor pc. Gears of War: Ultimate Edition wel, maar dat is natuurlijk Gears of War 4 niet.

Vermoedelijk is iemand bij GameSpot dus iets te onvoorzichtig geweest bij het opstellen van het nieuwsbericht, waardoor nu vermoed wordt dat Microsoft achter de schermen reeds bevestigd heeft dat ook Gears of War 4 en Scalebound een pc-versie krijgen. Zoals gezegd is dat niet meteen verrassend, aangezien Microsoft al maanden spreekt over het ook uitbrengen van Xbox One-exclusives voor Windows 10 omdat beide platformen zo sterk op elkaar gelijken en men de beide ecosystemen dichter bij elkaar wil brengen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.