4gamers.be

Komt Knack 2 eraan?

Door papfles, 15-02-2016 00:04, bron: neogaf

Een van de PS4-lanceergames was platformer Knack, dat er best wel mooi uitzag, maar dat qua gameplay best nog wel wat verbeteringen kon gebruiken. Tijdens onze review zeiden we dat Knack 2, mits de nodige verbeteringen, een mooie platformer kon worden en het ziet er naar uit dat Sony wel degelijk van plan is om een poging te wagen.

Een animator heeft namelijk op diens profiel gemeld dat ze aan Knack 2 werkte, maar sindsdien is de melding ook weer weggehaald nadat het nieuwtje zich begon te verspreiden. XPEC Entertainment zou de ontwikkelaar van dienst zijn (of toch meewerken aan de game volgens de melding), maar officiële bevestiging is er voorlopig nog niet.

Knack screenshot

De oorspronkelijke Knack

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.