4gamers.be

Hackers mikken weer op DayZ en Arma III

Door papfles, 22-02-2016 09:41, bron: https://forums.bistudio.com/topic/188198-feedback-tracker-attempted-security-breach/

Blijkbaar zijn DayZ en Arma III een geliefkoosd doelwit van hackers, want nadat de DayZ-fora al eens naar de vaantjes gehackt werden, is het nu weer prijs. Zo meldt de ontwikkelaar, Bohemia, dat er mogelijks een inbreuk is gebeurd. Hackers zouden het nu gemunt hebben op het Mantis Tracker-systeem, waarmee de studio feedback verzamelt omtrent bugs in beide games.

Er zou nog geen bewijs zijn dat de hackers daadwerkelijk iets hebben weten te bemachtigen, maar men wil het zekere voor het onzekere nemen en dus vraagt men aan iedereen die op feedback.arma3.com en feedback.dayz.com zat om paswoorden aan te passen. Ook werden alle Feedback Tracker-systemen offline gehaald om verdere problemen te vermijden. 

Als je gewoon een Bohemia-account hebt, hoef je je geen zorgen te maken, aangezien dit een losstaand systeem is en je dus geen gevaar liep bij deze hackpoging.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.