4gamers.be

Referenties naar Half-Life en Left4Dead 3 duiken weer op

Door papfles, 24-02-2016 10:12, bron: valvetime

Het lijkt een oneindig verhaal te worden voor fans van Half-Life, die uitkijken naar Half-Life 3 (en de hoop op Episode 3 misschien hebben opgegeven). Valve had een SteamVR Performance Test vrijgegeven, zodat je kon nagaan of je pc in staat was om VR te verwerken.

In de bestanden van deze software zijn nu zaken gevonden die verwijzen naar Half-Life 3 en Left4Dead 3, twee games waar al heel wat inkt over is gevloeid, met name over de eerste. Zo zijn er nieuwe afbeeldingen te vinden in de Performance Test die een vernieuwde versie van oudere personages laat zien en verder nog een heleboel afbeeldingen daaromtrent, al vrezen velen dat het gewoon om een 3D-model gaat voor speelgoed dat nadien werd gecreëerd.

Verder is er een map L4D3 genaamd met textures voor een "Retired Engineer", wat fans weer heeft doen speculeren over wat die zaken in de SteamVR Performance Test doen. Zelf heeft Valve al te kennen gegeven in het verleden dat het soms assets van oudere games gebruikt om zaken te testen en dan is het misschien zelfs een insider joke om die zaken in mappen te steken als L4D3 en dergelijke, wetende dat de fans sowieso alles zullen uitspitten.

Het vernieuwde model in de code

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.