4gamers.be

Zoveel moeten wij betalen voor de HTC Vive

Door Jay, 29-02-2016 00:04

Een week geleden werd het prijskaartje van de HTC Vive onthuld, al ging het toen enkel om de Amerikaanse prijs voor de virtual reality headset van Valve en HTC. Nu zijn ook de internationale prijzen bekend. Waar ze in de VS nog 799 dollar mochten neertellen (exclusief taxen), bedraagt het prijskaartje voor België, Nederland, en Europa in het algemeen, 899 euro.

Voor die prijs krijg je naast de HTC Vive zelf ook 2 speciale controllers, één voor elke hand, specifiek ontwikkeld voor gebruik in virtual reality. Ook krijg je een paar Lighthouse laserbasisstations, die gebruikt kunnen worden voor het tracken van bewegingen van de speler in een kamer of wat grotere ruimte. Eerder was ook al aangekondigd dat pre-orders twee games erbij krijgen, namelijk Job Simulator en Fantastic Contraption. Daar komt nog een derde bij, namelijk Tilt Brush van Google.

De HTC Vive bestellen kan later vandaag vanaf 16:00. De verzending begint vervolgens vanaf 5 april.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.