4gamers.be

Volgende week speciale onthulling voor 25ste verjaardag Sonic

Door Jay, 09-03-2016 12:17, bron: tssznews

Van 11 tot 20 maart is het weer tijd voor South by Southwest, oftewel SxSW, een festival voor originele muziek, onafhankelijke films, nieuwe technologie├źn en meer. Op zaterdag 19 maart wordt een presentatie gehouden omtrent Sonic en volgens de beschrijving van die presentatie zal er dan een speciale onthulling plaatsvinden in het kader van de 25ste verjaardag van Sonic.

Wat we mogen verwachten, is natuurlijk nog niet bekend, maar er zijn de afgelopen weken en maanden wel redelijk goede indicaties opgedoken. In januari bijvoorbeeld suggereerde de componist van de Sonic games al dat er een nieuwe Sonic game zou komen voor de 25ste verjaardag van de blauwe egel, dus dat lijkt zeker en vast een mogelijkheid. Een andere, maar minder waarschijnlijke optie, is misschien dat er een teaser trailer wordt getoond voor de Sonic film die in 2018 in de zalen moet verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.