4gamers.be

Just Cause GO, Deus Ex GO en andere GO-games op komst?

Door Jay, 10-03-2016 13:45, bron: neogaf

In navolging van het allerminst onaardige Hitman GO en Lara Croft GO zou het kunnen dat Square Enix met nog meer GO-games van zijn franchises op de proppen komt. Er zijn namelijk domeinnamen geregistreerd voor Just Cause GO, Life is Strange GO, Thief GO en Deus Ex GO. Ook voor Tomb Raider GO werd een domeinnaam geregistreerd.

Dat al deze domeinnamen op hetzelfde moment geregistreerd worden, doet vermoeden dat het eerder om preventieve registraties gaat, maar gezien het succes van de mobile GO-titels lijkt het ook niet zo verwonderlijk dat Square Enix met nog meer van dergelijke games zal willen uitpakken. Een franchise als Deus Ex leent zich er bovendien ook goed toe. Voorlopig is echter niets officieel dus blijft het wat afwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair