4gamers.be

ARK: Survival of the Fittest is gratis stand-alone game voor eSports

Door papfles, 16-03-2016 09:53, bron: store

Het lijkt een nieuwe hype te worden om delen van games los te trekken en apart aan de man te brengen, voor zij die misschien niet geïnteresseerd zijn in het totaalpakket, maar enkel in bepaalde delen. Het gebeurde eerder al bij andere games, maar ook ARK: Survival Evolved doet eraan mee.

Zo komt er nu een Ark: Survival of the Fittest-game, zowel op consoles als pc. Deze game zal gratis zijn en is volgens de makers een "multiplayer online survival arena" game waarbij 72 spelers tegen elkaar moeten zien te overleven, een beetje zoals H1Z1: King of the Kill en Hunger Games. Er worden zelfs geldprijzen aan Survival of the Fittest gekoppeld, om zo ook een intrede te kunnen maken binnen eSports. Je kan alleen spelen, maar ook in "stammen" van 6 personen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair