4gamers.be

Sony smijt met kortingen voor PS Store Easter Sale

Door papfles, 16-03-2016 16:43, bron: https://store.playstation.com/#!/nl-be/paasverkoop/cid=STORE-MSF75508-SPRSALE2016

Elke feestdag of grote gelegenheid is een ideale mogelijkheid om nog eens zaken in de kijker te zetten. Dat beseffen vele bedrijven en gamers beginnen er ook op in te pikken om tijdens die periodes uit te kijken naar kortingen. Zo heeft Sony op zijn PlayStation Store weer een resem kortingen aangeboden in het kader van een Easter Sale.

De exacte kortingen verschillen van Store tot Store en daarom zal je zelf even via de bron moeten neuzen welke games je liggen en welke kortingen je kan verkrijgen. De volledige lijst van de games vind je in elk geval wel hieronder en op de volgende. Normaliter zou je op alle titels moeten klikken naar hun pagina.

Kortingen tot 30 maart

PS4:

PS3:

PS Vita and PSP:

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.