4gamers.be

RiME is niet langer eigendom van Sony

Door papfles, 17-03-2016 10:43

Drie jaar geleden kondigde Tequila Works aan dat het RiME als PS4-exclusive op de markt zou brengen, met Sony als uitgever, maar dat blijkt nu niet meer te kloppen. De studio heeft immers bekendgemaakt dat het de rechten weer heeft overgenomen van Sony en dat het ook niet meer zal fungeren als uitgever. 

Wat dat net betekent voor de game is niet duidelijk, al wordt er nu druk gespeculeerd dat deze adventure game multiplatform zal worden en dus meteen meerdere consoles (en pc?) zal aandoen. Hieronder kan je in elk geval een heel oude trailer zien om in te schatten hoe de game er (in 2014) uitzag.

 


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair