4gamers.be

Deep Silver teaset grote E3-aankondiging

Door Jay, 18-03-2016 17:15, bron: mcvuk

Klemens Kundratitz, oprichter en CEO van Deep Silver, heeft tijdens een interview gezegd dat zijn bedrijf uiteraard aanwezig zal zijn op E3, en dat het er een "grote aankondiging" zal doen. Een leuke, maar tegelijk ook weinig zeggende teaser dus.

Grote franchises van Deep Silver waar het nu al even stil rond is, zijn Dead Island, Metro en Saints Row. Recent werd duidelijk dat Dead Island 2 al een tijdje een nieuwe ontwikkelaar heeft, dus misschien is E3 wel het goede moment om de game opnieuw voor te stellen. Van Metro komt er dan weer een film. In mei brengt de uitgever Homefront: The Revolution uit.

Dead Island 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.