4gamers.be

Sony zou werken aan een PS4.5

Door Jay, 21-03-2016 00:04, bron: kotaku

Kotaku heeft van verschillende "developer bronnen" vernomen dat Sony werkt aan een soort PlayStation 4.5, een verbeterde PS4 met voornamelijk meer grafische kracht, waardoor een 4K-resolutie voor games mogelijk zou worden en een nog betere VR-ervaring zou kunnen afgeleverd worden.

Sony zou de nieuwe PlayStation tijdens de afgelopen Game Developers Conference achter gesloten deuren al getoond hebben aan ontwikkelaars en op de beursvloer hoorde men bepaalde developers er ook tegen elkaar over praten. Wel zou Sony voorlopig vooral feedback van developers zoeken, dus de PS4.5 lijkt voorlopig eerder een ideetje dat men verkent dan een concreet plan.

Of zo'n PS4.5 er komt, valt dus nog af te wachten, maar een upgrade voor de huidige versie van consoles is iets wat de laatste tijd alleszins wel in de lucht hangt. Ook over een nieuwe Xbox One doen namelijk wat geruchten de ronde, en Microsoft zelf heeft tijdens interviews ook al te kennen gegeven dat een upgrade voor de Xbox One niet onmogelijk is, en dat zo'n upgradebare Xbox waarschijnlijk zelfs de toekomst van de console is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.