4gamers.be

Open bèta voor Orcs Must Die: Unchained komt eraan

Door papfles, 24-03-2016 09:12, bron: https://orcsmustdie.com/

Daar waar je in Orcs Must Die gewoon geld op tafel moest leggen voor de belevenis, zal dat voor Orcs Must Die! Unchained niet het geval zijn, want het is een free-to-play tower defense MOBA geworden, al heeft men al heel wat jaartjes ontwikkeling erin gestoken en heeft men ook een closed bèta achter de rug. 

Op 29 maart is het echter tijd om de deuren voor iedereen te openen en te zien of de game voldoende aantrek vindt om een groot deel van dat publiek te laten terugkomen. Wie al in de closed bèta zat, zal wel opnieuw moeten beginnen, behalve voor de in-game goudaankopen, want die blijven wel behouden. Wie een Founder Pack heeft gekocht, kan ook die voordelen behouden. Je kan de game vanaf 29 maart via de bron downloaden of gewoon via Steam, al komt de game later ook naar PS4.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.