4gamers.be

Sony lanceert nieuw bedrijf voor smartphone-games

Door papfles, 24-03-2016 10:52, bron: siliconera

Kort nadat Sony bekendmaakte dat het Evolution Studios zou sluiten, de studio verantwoordelijk voor MotorStorm en DriveClub, meldt het nu dat Forward Works wordt opgericht als nieuw bedrijf. Het zal deel uitmaken van Sony Computer Entertainment, maar niet meteen games produceren voor consoles.

Het bedrijf zal wel focussen op de franchises die Sony al in zijn gameportfolio heeft steken, maar zal die kennis gebruiken om games te maken voor smartphones en mobiele toestellen. Blijkbaar zal men dan ook wel eerst focussen op de markten in Azië en Japan. Het doel zou zijn om gebruikers volwaardige games te bieden op hun smartphone of smart device.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.