4gamers.be

Nieuwe screenshots en details Pokémon GO

Door Jay, 24-03-2016 15:31

Er zijn enkele nieuwe screenshots vrijgegeven van Pokémon GO, de mobile Pokémon game die je in de echte wereld laat zoeken naar Pokémon om te vangen. Het spel verschijnt normaal dit jaar nog voor iOS en Android, maar meer details over de release zijn er voorlopig niet. Wel is een uitgebreidere beschrijving van de game naar buiten gebracht, zodat we al wat beter weten wat we mogen verwachten.

In Pokémon GO speuren spelers overal ter wereld hun omgeving af op jacht naar Pokémon die zich onder ons verbergen. Sommige wilde Pokémon komen alleen voor in hun natuurlijke omgeving. Zo verschijnen Pokémon van het type Water uitsluitend in de buurt van meren en oceanen. Wanneer spelers in Pokémon GO de wereld om hen heen verkennen, trilt hun telefoon als er een Pokémon in de buurt is. Zodra ze een Pokémon aantreffen, kan hij gevangen worden door via het touchscreen van de telefoon een Poké Ball te gooien. Poké Balls en andere speciale voorwerpen zijn te vinden bij PokéStops. Deze bevinden zich op interessante plaatsen, zoals kunstobjecten in de openbare ruimte, gedenkplaten en monumenten.

Als spelers verder in Pokémon GO komen, stijgt hun Trainer-level. Hierdoor kunnen ze sterkere Pokémon vangen en krijgen ze toegang tot meer voorwerpen. Sommige Pokémon kunnen evolueren als dezelfde soort meermaals gevangen wordt. Pokémon-eieren die bij een PokéStop gevonden worden, komen uit nadat de speler een bepaalde afstand heeft gelopen. Fans kunnen indruk maken op hun vrienden door medailles vrij te geven die verdiend zijn met het uitvoeren van de meest uiteenlopende uitdagingen.

Tijdens het spelen van Pokémon GO worden spelers aangemoedigd zich bij een van de drie teams aan te sluiten en mee te doen aan gevechten in de Gym tegen andere teams. Zodra ze zich bij een team aangesloten hebben, kunnen ze hun Pokémon toewijzen aan lege Gyms. Net als PokéStops zijn Gyms te vinden op locaties in de echte wereld. Omdat per speler slechts één Pokémon in een Gym geplaatst kan worden, moeten de teamleden samen een sterke verdediging opbouwen. Een Gym die door één team opgeëist wordt, kan door de andere twee teams uitgedaagd worden.

Met de echte wereld als achtergrond voor ontmoetingen met wilde Pokémon vormt deze unieke Pokémon-game de volgende generatie van Niantics platform voor levensecht gamen. Hierin worden mobiele locatietechnologie en toegevoegde realiteit gecombineerd tot een gamebeleving die spelers stimuleert naar buiten te gaan en de wereld om hen heen te verkennen.

Pokémon Go screenshot Pokémon Go screenshot

Pokémon Go screenshot Pokémon Go screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.