4gamers.be

Respawn groeit, tweede game draait op Unreal Engine 4

Door Jay, 30-03-2016 16:33, bron: jobs

Bij Respawn Entertainment werken ze niet alleen aan Titanfall 2 maar ook aan nog een tweede game, waar nog maar weinig over bekend is. Een vacature onthult evenwel dat het een third-person action-adventure game wordt die gemaakt wordt met de Unreal Engine 4.

Respawn zelf heeft ook wat gezegd over de stand van zaken bij de studio. Waar voor de eerste Titanfall nog 70 mensen in het team zaten, zijn dat er voor Titanfall 2 al 90. Men verwacht dat ook het tweede team binnen Respawn, dat aan de tweede game werkt, zo groot zal worden. Bij dat tweede team zit trouwens ook Stig Asmussen, creative director van God of War III. Hij trok in de zomer van 2014 naar Respawn.

Titanfall screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.