4gamers.be

Nieuwe demo Final Fantasy XV gelekt

Door Jay, 30-03-2016 16:45

Vannacht, om 5 uur onze tijd, houdt Square Enix een evenement om nieuwe details omtrent Final Fantasy XV te onthullen, waaronder de releasedatum. Waarschijnlijk komen ook nieuwe beelden naar buiten. Tot dan hoeven we alleszins niet te wachten op de eerste details, want inmiddels is al het een en het ander gelekt.

Om te beginnen lijkt er een nieuwe demo te worden gelanceerd. Deze zou voor iedereen gratis beschikbaar zijn en morgen verschijnen, mogelijk meteen na het evenement al. Hoe groot de demo is en wat we precies mogen verwachten, valt nog af te wachten, maar op basis van een gelekte reclamespot gaan we alvast aan de slag met een jonge Noctis. Een andere gelekte trailer toont het typische artwork van de Final Fantasy reeks in 3D.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.