4gamers.be

Final Fantasy XV is pas succes bij 10 miljoen exemplaren

Door papfles, 01-04-2016 16:23

Aan visibiliteit zal het Final Fantasy XV niet ontbreken. Demo's, animatiereeksen, een film, speciale Collector's Editions, een gratis pinball-game en ongetwijfeld nog een hele waaier aan weetjes, trailers en screenshots vooraleer de game eind september verschijnt. Volgens de director, Hajime Tabata, liggen de verwachtingen dan ook bijzonder hoog.

Zo wordt er pas over een succes gesproken als de game 10 miljoen exemplaren aan de man weet te brengen. Men spreekt daarbij ook over de gehele levensduur van de game en dus niet binnen een termijn van X aantal maanden na release. Een pc-versie zou daarbij kunnen helpen, maar dat wordt pas na de release van de PS4- en Xbox One-versie in overweging genomen.

Final Fantasy XV screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.