4gamers.be

Tracer (Overwatch) verhuist naar Heroes of the Storm

Door papfles, 04-04-2016 09:42

Controverse of niet, Tracer is ondertussen wel een gekend personage uit de nieuwste game van Blizzard, Overwatch. Haar "butt pose" heeft haar ook meteen naar de voorgrond geduwd bij mensen die niet met de game bezig waren en nu mag ze nog eens de aandacht opeisen, maar dan in Heroes of the Storm, een andere Blizzard-game. Daarin zal ze haar tijdsmanipulatie ook toepassen om haar lane wat sneller op te kuisen en haar team te helpen. Ze is nog in ontwikkeling, dus een releasedatum is er nog niet - al durven we vermoeden dat ze miraculeus klaar zal zijn rond de release van Overwatch zelf.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.