4gamers.be

Fan lanceert Kickstarter voor Life is Strange 2

Door Jay, 04-04-2016 17:30

Of er ooit een Life is Strange 2 komt, valt nog af te wachten, maar een fans heeft alvast het heft in eigen handen genomen en een Kickstarter voor de sequel gelanceerd.

Volgens de fan, Scott Ashby, is ontwikkelaar Dontnod namelijk niet van plan om Life is Strange 2 te maken, omdat de studio werkt aan de vampier-RPG Vampyr. Dat de studio inderdaad aan die game werkt, klopt natuurlijk, maar bij Dontnod zijn er meerdere teams actief. Het team van Life is Strange werkt niet mee aan Vampyr, dus het feit dat er bij Dontnod aan Vampyr wordt gewerkt betekent niet meteen dat Life is Strange 2 uitgesloten is.

Hoe dan ook: de fan is op zoek naar 20.000 dollar en als dat doel gehaald wordt, zijn er twee mogelijkheden. De eerste is Dontnod contacteren en hen vragen om Life is Strange 2 gewoon te maken, daarbij gesteund door de 20.000 dollar. De tweede optie is het IP kopen en een andere ontwikkelaar ermee aan de slag laten gaan.

Beide opties lijken ons hoe dan ook weinig haalbaar, maar ach, je kan maar proberen natuurlijk. Uiteindelijk wil Ashby vooral dat er een Life is Strange 2 komt, maakt niet uit hoe, en dat er verder wordt gewerkt met de bestaande personages en dat zijpersonages verder uitgediept worden. Of dit ook zal gebeuren, is echter nog maar de vraag. Dontnod liet namelijk al uitschijnen en dat het, als het een Life is Strange 2 zou maken, eerder met nieuwe personages zou werken.

Life is Strange screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair