4gamers.be

Artwork God of War 4 gelekt, toont Noorse mythologie

Door Jay, 05-04-2016 12:30, bron: neogaf

Officieel is God of War IV nog niet aangekondigd of onthuld, maar eind 2014 bevestigde creative director Cory Barlog van Sony Santa Monica Studio wel dat men aan een nieuwe God of War begonnen was. Dat men deze keer naar de Noorse mythologie zou trekken, daar deden al wat geruchten en speculaties de ronde over, en dat lijkt nu ook te worden bevestigd.

Er is namelijk heel wat artwork gelekt van de nieuwe God of War, en hoewel de authenticiteit ervan moeilijk te controleren valt, ziet het er wel aannemelijk uit. Ook zijn wat details over de game naar buiten gekomen. Zo zou het hoofdpersonage (opnieuw) Kratos zijn, met baard. In hoeverre dit dezelfde Kratos is als uit de vorige games, valt nog af te wachten. Zoals gezegd zou de nieuwe God of War de Noorse mythologie erbij halen, wat onder meer Alfheim, het "Land van de Feeën", met zich meebrengt. Dit is een van de negen werelden in de Noorse mythologie en thuis van de "Light Elves". Het concept artwork toont heel wat vegetatie en als wapen hanteert Kratos deze keer (onder meer) een bijl.

Voorlopig moeten we dit alles natuurlijk wel met een korreltje zout blijven nemen, maar er zijn toch de nodige indicaties om te vermoeden dat het artwork authentiek is en dat de nieuwe God of War inderdaad de Noorse mythologie met zich meebrengt. Via Twitter bevestigde ook de bekende insider shinobi602 dat de nieuwe God of War inderdaad Valhalla met zich meebrengt. Een tijdje geleden dat weer werd gezegd dat de PS4K, een verbeterde versie van de PS4, een nieuw God of War game zou krijgen die gebruik maakt van de extra kracht van de nieuwe console.

Aftellen naar E3 en een onthulling van God of War IV? Hieronder alleszins het artwork in kwestie. Houd er wel rekening mee dat dit net zo goed oud concept artwork kan zijn en dus niet per se representatief is voor wat God of War IV uiteindelijk zal brengen.

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.