4gamers.be

Niet veel vooruitgang voor The Last of Us en Uncharted films

Door Jay, 05-04-2016 16:30, bron: ign

Neil Druckmann van Naughty Dog heeft een kleine update gegeven omtrent de stand van zaken aangaande de Uncharted en The Last of Us films die op de planning staan. Hoewel het nog steeds de bedoeling is dat de films er komen, is er de laatste tijd maar weinig vooruitgang geboekt, om niet te zeggen geen.

Wat de The Last of Us film betreft zou er volgens Druckmann al anderhalf jaar niets meer gedaan zijn. Het begon nochtans goed. Men had een eerste versie van het script dat er goed uitzag en dat men al eens had doorgenomen met enkele acteurs, maar daarna werd het stil. Het project is inmiddels in een "development hell" beland, aldus Druckmann.

Bij de Uncharted film gaat het niet veel beter. De problemen lijken zich af te spelen rond het script, dat maar niet klaar lijkt te geraken. Sony zou een nieuwe screenwriter hebben aangeworven, maar daar heeft Naughty Dog nog niets van gehoord. In 2014 zouden ook al tijdelijk enkele mensen zijn ingeschakeld om het bestaande materiaal te bekijken en te verfijnen. Naughty Dog had zelf ook al te kennen gegeven wat wel en niet zou kunnen in een Uncharted film, en Druckmann benadrukt nog eens dat de relatie tussen Drake en Elene, en Drake en Sullivan, perfect moet zitten. Zonder daar de juiste noot te raken, kan een Uncharted film volgens Druckmann geen succes worden.

Uncharted 4: A Thief's End screenshot The Last of Us Remastered screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.