4gamers.be

This is the Police komt dit jaar nog naar PS4 en Xbox One

Door papfles, 14-04-2016 11:11

De politie en de veiligheidsdiensten komen de laatste tijd bijzonder veel in het nieuws, omwille van hun anti-terrorisme activiteiten en hun grotere zichtbaarheid op straat. In This is the Police sta je aan het hoofd van de politie tot je je ontslag krijgt en een opzeg van 6 maanden moet afwerken.

Daarin moet je blijkbaar 500.000 dollar op je bankrekening zien te krijgen, hoe je het ook wil doen. Dat kan op een "eerbare" manier, maar ook door gewoon alle achterbakse zaken te aanvaarden, om toch maar geld in het laatje te krijgen. De game verschijnt deze zomer op pc (na een geslaagde Kickstarter) en kort daarna zouden nu dus ook de consoleversies (PS4 en Xbox One) zitten.

Met dank aan Staticated voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.