4gamers.be

Filmbedrijven azen op live-action Pokémon film

Door Jay, 15-04-2016 10:00, bron: hollywoodreporter

Achter de schermen is The Pokémon Company blijkbaar al een tijdje bezig om Hollywood warm te maken voor een een big-budget live-action Pokémon film. Daarbij werd Warner Bros. al snel als een van de mogelijke kandidaten gezien voor het maken van de film. Warner Bros. bracht in 1999 de animatiefilm Pokémon: The First Movie al uit, gevolgd door twee low-budget sequels. Bovendien kan Warner Bros. wel een blockbuster gebruiken, dus dan lijken ze met Pokémon wel goed te zitten. Ook Sony zou geïnteresseerd zijn.

Nog een partij die blijkbaar agressief tracht om de rechten voor de live-action Pokémon film in handen te krijgen, is Legendary, dat onder meer een belletje doet rinkelen omdat het mee achter de Warcraft film zit. Legendary is echter Chinees en dat zou wel eens gevoelig kunnen liggen in Japan, de thuisbasis van Pokémon. Een goed bod van Legendary zou echter moeilijk te negeren zijn, dus het valt af te wachten hoe dit afloopt. Volgens één bron zou Legendary voorlopig alleszins wel de beste papieren hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.