4gamers.be

Blizzard: "Project Titan was een gruwelijke mislukking"

Door papfles, 22-04-2016 09:36

Aan de (lange) vooravond van de open bèta voor Overwatch blikt designer Jeff Kaplan terug op Project Titan, een MMO die enige tijd in ontwikkeling was bij Blizzard en waar het Overwatch-team toen ook mee bezig was. Heel wat fans willen sowieso wel eens weten wat dat project net inhield, maar dat lijkt niet snel te gebeuren.

"Je had een geweldige groep die samen aan Titan werkte. Het waren echt getalenteerde mensen, maar op elk vlak was dat project een gruwelijke mislukking. Dat project was op elk mogelijk vlak een flop", omschreef hij het project. Voor Overwatch lijkt het dan weer goed te gaan en Blizzard hoopt dan ook om een nieuwe topper aan het arsenaal toe te voegen. Het team voelde in elk geval de druk om na Titan wel iets deftigs af te leveren, volgens Kaplan

Overwatch screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.