4gamers.be

Deze Dead or Alive muismatten hebben levensechte borsten

Door Jay, 24-04-2016 00:02

Het is niet de eerste keer dat we een muismat met "borsten" eraan zien. In Japan kom je die vermoedelijk zelfs op elke hoek van de straat wel tegen en bij Senran games worden ze wel eens als extraatje meegegeven bij een collector's edition. Ook Dead or Alive leent zich hier natuurlijk voor en dus hoeft het niet te verwonderen dat ook van die reeks dergelijke muismatten worden gemaakt, alleen wordt het deze keer nog een niveau hoger getilt.

De nieuwe muismatten komen namelijk met levensgrote en levensechte borsten. Een stevige cupmaat op je bureau dus, maar ook speciaal materiaal waardoor de aanhangsels zich realistisch gedragen. Leuk om eens in te knijpen, er een bal tegen te gooien voor die subtiele jiggle of om er iets tussen te steken, als je daar behoefte aan zou hebben. Voorlopig enkel te koop in Japan, want tja, Japan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.