4gamers.be

Presentator van Fox News geeft kritiek op The Division

Door Jay, 25-04-2016 15:20

Als ze het bij de Amerikaanse zender Fox over games hebben, dan is het vaak om ze af te schilderen als een product van de duivel. Enigszins opmerkelijk is dan ook de uithaal van Andy Levy, presentator van Fox News, naar The Division, en specifieker naar Ubisoft Massive omwille van recente veranderingen die zijn doorgevoerd en die de balans van de game er niet beter op maken. Levy schaart zich zo achter de community die in het algemeen ook niet echt te spreken is over recente veranderingen aan het loot systeem, waardoor het moeilijker is geworden om in de Dark Zone je mannetje te staan.

De aanleiding voor de kritiek van Levy is op zich trouwens ook vrij bizar. Men had het aanvankelijk over een lijstje dat een professor had opgesteld van dingen die een 18-jarige zou moeten kunnen. Denk daarbij aan zaken als met geld kunnen omgaan, risico's kunnen inschatten etc., maar ook, blijkbaar, je personage in The Division kunnen laten levelen. Vermoedelijk een grapje van de professor in kwestie om populair over te komen, gevolgd door kritiek van Fox op de game, vermoedelijk om aan te tonen dat men "mee" is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.