4gamers.be

The Walking Dead Season 3 heeft nauwe band met de comics

Door papfles, 26-04-2016 11:21

Met The Walking Dead: Michonne hebben de fans een tussentijds snackje gehad, in afwachting van The Walking Dead: Season 3. Wat dat seizoen betreft, gaat het net iets anders zijn dan in Season 2, want men gaat meer focussen op wat er in de comics momenteel gebeurt. 

"Er zullen heel wat coole zaken gebeuren, waarvan ik niet denk dat de mensen het verwachten. We gaan sowieso kijken bij Clementine, waar zij zit en wat ze nu doet en dat is al geweldig. [...] Er zullen waarschijnlijk meer comic-elementne in verwerkt worden, op een aantal interessante manieren. Ik ga niet te veel onthullen, maar het gaat zeker meer de comic volgen dan in Season 2", laat Robert Kirkman, de schrijver zelf, weten. De comics die op dit moment uitkomen, gaan in elk geval over dezelfde tijdsperiode als Season 3, bevestigde hij.

The Walking Dead: Season Two screenshot

Een beeld uit The Walking Dead: Season Two

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.