4gamers.be

Volgende week onthulling nieuwe Call of Duty?

Door Jay, 26-04-2016 15:24, bron: https://twitter.com/JimSterling/status/724937599438168064/photo/1

Via Jim Sterling is een intern document van een retailer naar buiten gekomen waaruit blijkt dat de nieuwe Call of Duty waarschijnlijk volgende week, op 3 mei, wordt onthuld. Het document stelt alleszins dat reclame voor de nieuwe Call of Duty vanaf dan geplaatst mag worden.

Hoewel het natuurlijk af te wachten valt of dit klopt, zou het zeker niet ondenkbaar zijn. Nieuwe Call of Duty games worden de laatste jaren vaak rond deze periode onthuld, dus het is aannemelijk dat het ook dit jaar weer zo zal zijn. Indien dat het geval is, zou het kunnen dat we de komende dagen ook al een kleine teaser krijgen die hint naar de onthulling, tenzij we volgende week de teaser krijgen en de feitelijke onthulling later volgt.

Over de nieuwe Call of Duty is officieel natuurlijk nog niet veel geweten. We weten dat Infinity Ward aan het roer staat en recente geruchten suggereren dat de game "full-on sci-fi" wordt, dus niet een beetje in de toekomst zoals bij Ghosts nog het geval was, maar in de echt verre toekomst.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.