4gamers.be

Nieuwe Zelda uitgesteld naar 2017, komt naar Wii U en NX

Door Jay, 27-04-2016 16:14

We vermeldden het eerder al in ons nieuwsbericht over de releasemaand van de Nintendo NX, maar wilden het voor alle duidelijkheid toch ook even apart belichten: de nieuwe Zelda game is uitgesteld naar 2017, nadat het spel eerder ook al van 2015 naar dit jaar verplaatst was. Nintendo heeft ook bevestigd dat de game naar zowel Wii U als NX komt.

Tevens zal de nieuwe Zelda game de enige speelbare Wii U-game zijn van Nintendo tijdens E3. Nintendo wil dus stevig focussen op de nieuwe Zelda, al betekent dat ook dat de NX op E3 achterwege zal blijven. Of de nieuwe Zelda game een launch game wordt voor de NX, is niet duidelijk, al lijkt die kans wel reƫel. Nintendo lanceert de NX namelijk pas in maart om zo zeker te zijn van een sterke launch line-up. Het lijkt logisch dat een nieuwe Zelda game daar deel van uitmaakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair