4gamers.be

Drol in broek bevestigt Modern Warfare Remaster

Door Jay, 28-04-2016 15:40

Het ziet er meer en meer naar uit dat volgende week inderdaad de nieuwe Call of Duty aangekondigd zal worden, en daarmee ook een Remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare. Eerder deze week begon het hier en daar al te lekken en nu doen ze bij Activision en Infinity Ward ook zelf hun duit in het zakje om de geruchtenmolen te voeden.

De Twitter-account van Call of Duty reageerde namelijk op een tweet uit 2014 van iemand die zei dat hij in zijn broek zou doen als er ooit een remaster van Call of Duty 4 zou komen. Het antwoord nu op die tweet laat weinig aan de verbeelding over: tijd om propere broek aan te trekken, want de remaster lijkt er effectief te komen. Als dit inderdaad het geval is, en dit is toch wat ze bij Activision lijken te bevestigen via de tweet, dan klopt vermoedelijk ook de rest, namelijk dat de nieuwe Call of Duty de ondertitel Infinite Warfare met zich meekrijgt en dat we vermoedelijk in de verre sci-fi toekomst zullen vertoeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.