4gamers.be

Total War: Warhammer DLC wordt na protest (tijdelijk) gratis

Door YoniVL, 29-04-2016 13:00, bron: eurogamer

Bij The Creative Assembly waren ze van plan om de The Chaos Warriors DLC mee te geven aan iedereen die een pre-order deed voor Total War:Warhammer, maar na een storm van protest is het teruggekomen op dat idee. Voortaan krijgt iedereen die de game in de eerste week koopt de DLC ook gratis. Veel fans waren er immers niet over te spreken dat zo'n groot deel van het spel als pre-order extraatje werd verkocht. Bij The Creative Assembly hopen ze met deze nieuwe regeling alle trouwe fans toegang te geven tot de DLC.

Samen met de aankondiging heeft The Creative Assembly een Let's Play vrijgegeven, waarin de The Chaos Warrios DLC onder de aandacht wordt gebracht. Total War: Warhammer verschijnt op 24 mei en de DLC is dus gratis voor iedereen die de game in de eerste week koopt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.