4gamers.be

NSFW: Twitch streamer laat iets te veel zien, krijgt ban

Door Jay, 29-04-2016 13:15

De plaag van vrouwelijke Twitch streamers die hun voorgevel en achterwerk maar al te graag in de strijd om viewers gooien is nog niet helemaal uitgeroeid, maar door duidelijkere richtlijnen van Twitch en een strenger optreden tegen overtredingen is de plaag wel al aanzienlijk ingeperkt kunnen worden. Of ook de bekende LegendaryLea, die nu een maand van Twitch verbannen is, haar lesje heeft geleerd, valt echter nog af te wachten. Zij staat er namelijk niet alleen om bekend vaak seksueel suggestief gekleed te zijn, maar ook nog eens met enige regelmaat "per ongeluk" iets te veel te laten zien.

Met dat "per ongeluk iets te veel laten zien" bedoelen we dat LegendaryLea in plaats van games spelen, wat toch de bedoeling is op Twitch, vaak veel moeite doet om door de knieën te gaan of zich te bukken om bijvoorbeeld haar kat of hond op te tillen of te aaien, hetgeen je natuurlijk in een positie plaatst om je achterwerk, die bij haar vaak in een kort, strak broekje zit, in de schijnwerpers te plaatsen. Kortom: ze weet hoe ze telkens weer per ongeluk net dat tikkeltje meer moet laten zien, en dat is natuurlijk waar heel wat kijkers op zitten te wachten.

Deze keer lijken ze er bij Twitch echter genoeg van te hebben. Tijdens een recente livestream had LegendaryLea weer eens een erg kort broekje aan, alleen was het deze keer ook eentje dat erg los zat. Het resultaat is dat je, wanneer ze zich wilde verplaatsen, en dat blijkbaar op een "vreemde manier" moest doen omdat ze zich recent geblesseerd had, weer iets meer te zien kreeg dan de bedoeling was. In de chat werd al snel gezegd dat je haar vagina kon zien, iets wat LegendaryLea zelf ontkent. Na het bekijken van de beelden, die we samen met haar eerdere "ongelukjes" voor alle zekerheid op de tweede pagina van dit bericht hebben gezet wegens NSFW, zijn we wat dat betreft wel geneigd haar bij te treden. Op het eerste zicht zou je denken dat je inderdaad wat van haar geslachtsorgaan ziet, maar bij nader inzien lijkt dat eerder gezichtsbedrog te zijn omwille van een schaduw en de dijen die zodanig in een bepaalde positie staan dat je dus denkt dat je meer ziet dan dat er echt te zien is.

Vagina of niet, feit is dat LegendaryLea nu een maand is verbannen van Twitch. Volgens LegendaryLea is dat geheel onterecht omdat ze helemaal haar vagina niet heeft laten zien, maar de vraag is natuurlijk of Twitch haar alleen dan een ban zou geven. Op basis van de inhoud van haar livestreams, en de constante seksueel suggestieve kledij en activiteiten, lijkt er immers ook genoeg reden te zijn voor Twitch om haar eens een ban te geven. Dit nieuwste incident is vermoedelijk gewoon de druppel geweest.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.