4gamers.be

Touhou Genso Rondo komt ook naar Europa

Door papfles, 02-05-2016 09:20

Japanse games zijn niet altijd even gemakkelijk te krijgen in Europa, al loopt het tegenwoordig wel een pakje vlotter dan vroeger. Zo zou deze Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet waarschijnlijk nooit in Europa zijn uitgekomen in de jaren 90, maar nu dus wel. Op 9 september zal de schmup te koop zijn, zowel in de winkel als digitaal, voor PlayStation 4. De game heeft 10 vrouwelijke hoofdpersonages die moeten proberen om door een regen van kogels te dwarrelen terwijl ze ook nog de vijand moeten afknallen. Je kan het ook online spelen, voor wie echt overtuigd is van zijn eigen kunnen.

De Limited Edition van Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.