4gamers.be

Star Wars Battlefront viert May the Fourth met gratis spullen

Door YoniVL, 02-05-2016 10:09, bron: vg247

Woensdag is het 4 mei (May The Fourth - May the Force) en dat is wereldwijd Star Wars Day. Dat wordt op allerhande manieren gevierd en ook Star Wars Battlefront blijft niet achter met de festiviteiten. Zo kan iedereen via Origin op pc op 4 mei een proefversie van 4 uur downloaden, maar zijn er ook extraatjes voor de spelers die de game al in bezit hebben. Zij krijgen op 4 mei alvast een bonus van 4.444 credits.

Ook Star Wars: The Old Republic krijgt trouwens een gratis trial op 4 mei, die actief blijft tot 30 mei. Wie de game al in zijn bezit heeft krijgt op 4 mei een gratis M4-I6 Zakuulan Astromech Droid Mini-Pet en van 3 tot 10 mei is er een event met dubbele XP.

Star Wars: Battlefront screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.