4gamers.be

Is dit het hoofdpersonage van Watch_Dogs 2?

Door Jay, 03-05-2016 15:59

Dat Watch_Dogs 2 er zit aan te komen, is geen geheim, maar Ubisoft heeft de game vooralsnog niet officieel onthuld en veel informatie is er via andere bronnen nog niet over bekend. Nu echter hebben we mogelijk een eerste beeld van het nieuwe hoofdpersonage.

Via Instagram heeft een gebruiker genaamd TheKingCort onderstaande foto online geplaatst, samen met de boodschap dat hij het erg leuk vond om motion capture te doen voor het hoofdpersonage in een nieuwe game. Bij de reeks hashtags die hij gebruikte zat ook #WatchDogs2.

Natuurlijk kan dit allemaal makkelijk vervalst worden, dus enige voorzichtigheid blijft geboden. Mogelijk doet Ubisoft de nieuwe Watch_Dogs in aanloop naar of tijdens E3 uit de doeken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.