4gamers.be

Call of Duty: Modern Warfare Remastered wordt niet apart verkocht

Door Jay, 03-05-2016 16:13, bron: https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Call-of-Duty-Modern-Warfare-Remastered-FAQ

Toen Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered werden aangekondigd, waren er heel wat mensen die zeiden dat de nieuwe Call of Duty hen niet veel kon schelen, maar dat ze de opgepoetste versie van Modern Warfare wel in huis zouden halen. Helaas voor hen is inmiddels duidelijk geworden dat de remaster niet los te koop zal zijn en enkel als digitale bonus bij Infinite Warfare geleverd zal worden. Natuurlijk is de kans wel reëel dat op een later moment de remaster wel degelijk ook los aangeboden zal worden, maar zeker in het begin zal Activision de game willen inzetten als lokmiddel om ook Infinite Warfare te laten verkopen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.