4gamers.be

Heet volgende Saints Row "Agents of Mayhem"?

Door papfles, 05-05-2016 10:29, bron: allgamesdelta-media.s-ul

Handelsmerken op zich zijn tegenwoordig niet meer dan een aanduiding dat een uitgever of ontwikkelaar iets van plan is. Zo heeft Koch Media nu "Agents of Mayhem" laten registreren, een melding die voor het overige pure speculatie inhoudt over de betekenis van dit handelsmerk.

Echter, het zou het internet niet zijn als men niet al snel uitspraken kon terugvinden die iets meer zouden kunnen vertellen. Zo blijkt de design director al in 2013 te hebben gezegd dat de speler in een Saints Row-game een "agent of mayhem" is, waardoor de registratie plots lijkt te wijzen naar een volgende Saints Row, zeker aangezien Deep Silver / Koch Media heeft laten weten dat men een grote aankondiging had voor E3, waardoor het allemaal mooi in elkaar lijkt te vallen.

 


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.