4gamers.be

Call of Duty: Infinite Warfare krijgt ervan langs op YouTube

Door papfles, 05-05-2016 12:22, bron: eurogamer

De onthulling van Call of Duty: Infinite Warfare was - net zoals quasi elke onthulling van een nieuwe Call of Duty-game - weer een moment waarop gamers zich lieten horen over de game, over wat men wel en niet goed vond aan de aankondiging en alles wat daarrond gebeurde. 

Echter, de verdere evolutie van de franchise richting het sci-fi element zorgde voor heel wat ergernis bij gamers. Ook het feit dat COD: Modern Warfare Remastered niet apart verkrijgbaar zal zijn en enkel via Infinite Warfare gekocht kan worden, was niet naar de zin van velen. Dat resulteert dan ook in een heuse anti-campagne op YouTube op dit moment, waarvan de onthullingstrailer nu het slachtoffer wordt. Zelfs de makers van Battlefield hadden weinig lovende woorden over.

Ergernis, frustratie en afkeer worden nu blijkbaar massaal geuit via de "dislike"-knop op de video. De franchise heeft altijd al een behoorlijke haat-liefde verhouding gehad bij heel wat gamers, maar nu lijken velen het toch echt beu te zijn. Zo wisten de vorige trailers ook heel wat dislikes te verkrijgen, maar nu is de balans toch heel erg stevig in het nadeel van de game gekeerd, met 177.000 voor en maar liefst 300.000 tegen en blijft het enorm snel stijgen voor de tegenstanders van de trailer (en bijhorende beslissingen). De vraag is natuurlijk in welke mate de verkoop zal lijden onder deze reacties.

(klik voor een grotere versie)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.