4gamers.be

Nintendo: "Nieuwe Zelda zal losbreken van vorige games"

Door papfles, 06-05-2016 09:00

Nintendo heeft op E3 blijkbaar het volste vertrouwen in de nieuwe Zelda-game. Daarom zal het ook de enige game zijn die het speelbaar zal zetten op de stand. Het kan dus wel dat men andere zaken laat zien tijdens een persconferentie, maar wie naar E3 gaat om wat te spelen, zal dus enkel Zelda onder de vingers krijgen.

De verwachtingen liggen in elk geval hoog, maar Nintendo doet er nog een schepje bovenop. Men belooft "een Zelda-ervaring die mensen zal onderdompelen in de game" en "iets nieuws", vergelijkbaar met wat Ocarina of Time deed ten tijde van de Nintendo 64. Producer Eiji Aonuma zegt zelfs dat de game "een propere breuk zal zijn van de conventies uit de vorige game", waarmee hij dus bedoelt dat de game het anders zal aanpakken en de "grenzen" weg zal halen. Wat hij daar net mee bedoelt, is niet 100 % duidelijk en houdt Nintendo waarschijnlijk nog geheim tot aan E3.

The Legend of Zelda Wii U screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair