4gamers.be

Afrikaanse game geeft beste spelers een echte koe

Door YoniVL, 09-05-2016 13:45, bron: engadget

De Tunesische game Bagra heeft een originele prijs gevonden voor zijn beste spelers: een levensechte koe. Bagra draait niet verrassend volledig rond koeien en de makers wilden dat gevoel ook naar het echte leven overbrengen en dus kreeg een Tunesisch koppel plots te horen dat het een koe had gewonnen. Daarbij kreeg het de keuze om ze te houden, te schenken aan een goed doel of om ze te laten slachten voor het vlees. Gelukkig voor de koe gingen ze voor de eerste optie. In het filmpje hieronder kan je zien hoe de winnaars hun prijs komen claimen, want een koe verstuur je zomaar niet even via de post natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.