4gamers.be

CD Project RED werkt wel degelijk al aan Cyberpunk 2077

Door Jay, 11-05-2016 16:35, bron: kotaku

Onlangs werd gesuggereerd dat CD Project RED eigenlijk nog niet echt begonnen was met de ontwikkeling van Cyberpunk 2077, en dat ondanks het feit dat de game inmiddels toch al enkele jaren geleden aangekondigd werd. Er werd namelijk gezegd dat de studio "eerst" nieuws dev tools zou ontwikkelen. Bovendien bleken heel wat belangrijke posities nog ingevuld te moeten worden, dus vermoed werd dat de ontwikkeling nog niet echt van de grond gekomen was.

Dat blijkt nu niet helemaal te kloppen. CD Project RED laat namelijk weten dat de woorden van een werknemer vorige maand verkeerd geïnterpreteerd werden. Het klopt dat men inderdaad nieuw dev tools ontwikkelt voor Cyberpunk 2077, maar dat is een proces dat geleidelijk aan wordt doorgevoerd tijdens de ontwikkeling. Eerder werd al gezegd dat na de release van The Witcher III: Wild Hunt een groot deel van de studio de focus verlegde naar Cyberpunk 2077, en dat blijkt dus nog steeds te kloppen. Hoewel de ontwikkeling mogelijk nog niet op kruissnelheid zit, is het dus niet zo dat men eigenlijk nog niet echt begonnen is. Men is wel degelijk al begonnen, en tijdens die eerste fase van de ontwikkeling wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om meteen ook de dev tools te updaten.

Cyberpunk 2077 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair