4gamers.be

Kingdom Hearts 3 komt pas na maart 2017

Door Jay, 12-05-2016 14:03, bron: neogaf

Square Enix heeft een lijstje vrijgegeven van "grote" titels het dit fiscale jaar nog uit zal brengen. Op basis daarvan wordt meteen ook duidelijk op welke games het nog wel even wachten is ook.

De vermelde games zijn World of Final Fantasy, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue en de PS4-versie van Tomb Raider. Een opvallende afwezige is NieR: Automata. Die game stond gepland voor een release dit jaar, maar ontbreekt dus in het lijstje van Square Enix. Mogelijk een vergeetachtigheid of een teken dat men de game niet als een echt grote release beschouwt. Eventueel uitstel kan natuurlijk ook.

Grote namen die ook niet vermeld worden, zijn bijvoorbeeld Kingdom Hearts III en Final Fantasy VII Remake. Dit betekent dat die games sowieso pas na maart 2017 zullen verschijnen, wanneer het nieuwe fiscale jaar aanbreekt. Op zich komt dit niet echt als een verrassing en ligt het eerder in de lijn van de verwachtingen, maar bij deze is dus nog eens bevestigd dat we niet moeten hopen op een snelle release van deze games.

Kingdom Hearts III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.