4gamers.be

CD Projekt RED breidt stevig uit

Door Jay, 16-05-2016 00:06, bron: gamepressure

Bij CD Projekt RED hebben ze dankzij het succes van The Witcher III: Wild Hunt extra centjes om te investeren en daar maakt de ambitieuze Poolse ontwikkelaar en uitgever dan ook graag gebruik van, zeker omdat men voor Cyberpunk 2077 blijkbaar nog ambitieuzer is.

Concreet is het de bedoeling om het hoofdkantoor in Warschau uit te breiden van 300 werknemers naar meer dan 500 werknemers. In de tweede studio in Krakau dan weer zou men van minder dan 30 werknemers naar 100 werknemers gaan. Die studio in Krakau zal ook meer zijn eigen ding mogen gaan doen. Het was die studio die met het idee voor de Blood & Wine uitbreiding kwam en binnenkort zou de studio een eigen game gebaseerd op een eigen IP mogen gaan ontwikkelen.

The Witcher 3: Wild Hunt screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair