4gamers.be

Final Stand DLC voor Battlefield 4 tijdelijk gratis

Door Jay, 18-05-2016 13:44

Update

De Final Stand DLC is inmiddels inderdaad gratis beschikbaar en dat voor zowel pc, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. De DLC is wel maar gratis te krijgen tot 24 mei, maar als je de DLC voor dan downloadt kan je er ook daarna nog mee aan de slag.

Origineel (16/05/2016, 17:15)

Als we de Xbox One Community Calendar mogen geloven, dan wordt de Final Stand DLC voor Battlefield 4 aanstaande woensdag gratis beschikbaar gesteld, vermoedelijk op alle platformen. Het aanbod zal normaal maar een beperkte periode gelden, maar wie de DLC gedurende die periode downloadt, heeft ook daarna nog toegang tot de DLC. Final Stand is de laatste uitbreiding voor Battlefield 4 en verscheen in 2014 met 4 nieuwe mappen: Operation Whiteout, Hammerhead, Giants of Karelia en Hanger 21. De DLC had een semi-futuristische setting.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair