4gamers.be

Gratis World of Warcraft bij ticket voor Warcraft film

Door Jay, 18-05-2016 17:49

Eerder al werd duidelijk dat World of Warcraft gratis meegegeven zou worden voor wie een ticket koopt voor de Warcraft film, maar aan concrete details ontbrak het toen nog. Inmiddels zijn die er en blijkbaar hangt de aard van de promotie af van land per land.

In België krijg je World of Warcraft indien je tussen 4 en 31 mei een ticket voor de Warcraft film koopt bij Kinepolis of Euroscoop. In Nederland dan weer geldt de promotie tussen 25 mei en 20 juli, maar enkel als je een filmticket koopt bij Bol.com.

De versie van World of Warcraft die je krijgt, zal meteen trouwens ook Warlords of Draenor bevatten. Die uitbreiding is inmiddels namelijk toegevoegd aan de Battle Chest.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.