4gamers.be

Er komen 10.000 extra Ultimate Collector's Editions van Final Fantasy XV

Door Jay, 19-05-2016 14:05

Eerder al had Square Enix bevestigd dat er nog extra Ultimate Collector's Edition van Final Fantasy XV zouden komen, maar op meer concrete details was het nog wachten geblazen. Die zijn nu evenwel onthuld.

In totaal komen er 10.000 extra exemplaren van de Ultimate Collector's Edition bij, maar zoals eerder ook al werd gezegd kan niet gegarandeerd worden dat deze allemaal op tijd klaar zijn voor de release van Final Fantasy XV op 30 september.

In Noord- en Zuid-Amerika, evenals in Frankrijk, zal gewerkt worden met een wachtlijst waar je je op kan inschrijven. Zij die bovenaan deze wachtlijst staan, zullen als eerste een e-mail krijgen met een link die hen de Ultimate Collector's Edition laat bestellen. Dit aanbod is echter beperkt geldig, dus als er niet op tijd besteld wordt, krijgt de volgende op de lijst de kans. In de rest van Europa is het gewoon wachten tot maandag 23 mei. Dan komt de Ultimate Collector's Edition weer in de online shop van Square Enix te staan en dan is het first-come, first-served. Sowieso wordt per klant wel maar hoogstens één Ultimate Collector's Edition meegegeven. Voor Australië en Nieuw-Zeeland zullen nog meer details volgen.

Aanvankelijk werden 30.000 exemplaren van de Ultimate Collector's Edition voorzien, die ondanks hun prijskaartje van 300 dollar vrijwel meteen uitverkocht waren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.