4gamers.be

PlayStation Now wordt nu ook bij ons gelanceerd

Door Jay, 20-05-2016 11:15

PlayStation Now, de game streaming service van Sony voor PS3 en PS4, is voorlopig officieel enkel gelanceerd in de VS. In het Verenigd Koninkrijk loopt al lang een proefversie en een tijdje geleden konden ook verschillende andere Europese landen deelnemen aan een bèta. Het ziet er evenwel naar uit dat de service nu ook bij ons officieel gelanceerd wordt.

Gisteren al dook de PlayStation Now service en de optie tot het nemen van een abonnement op op het dashboard van heel wat PS4's (ook bij ons), maar er effectief mee aan de slag gaan kon nog niet. Inmiddels lijkt alles wel te werken en dus lijkt PlayStation Now bij deze ook bij ons gelanceerd. Sony moet wel nog een officieel persbericht de wereld insturen, maar dat laat vermoedelijk niet lang op zich wachten.

PlayStation Now biedt momenteel meer dan 200 games die kunnen gestreamed worden en dat voor 16,99 euro per maand. Er is ook een proefperiode beschikbaar.

Dank aan Dennis voor het melden!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.